logo


Metsätie 10, 15610 Lahti puh. 040 586 6358

perhonen


perhonen


eStyle pysyvään karvanpoistoon

Teknologialla tuloksia

Uuden valoimpulssisukupolven ratkaisu häiritsevien ihokarvojen poistoon - pysyvästi. Kaksi energiaa tehoaa paremmin kuin vain yksi.

 • kahden energian vaikutus: vaikuttaa karvaan sekä sisältä (valoimpulssi pigmenttiin) että ulkoa (radiofrekvenssi esilämmitettyyn karvafollikkeliin ja karvatuppeen) - tehokkaampi hoito; vähemmän hoitokertoja
 • radiofrekvenssi takaa tuloksia myös vaaleille karvoille
 • ihon viilennyspää = turvallisempaa, miellyttävämpää

  Electro - Turvallisempi

  Laitteen Active Dermal Monitoring varoittaa mahdollisista lämpötilamuutoksista, jotka voisivat vahingoittaa ihoa. Kudoksen lämpötila mitataan jokaisen pulssin jälkeen. Tämä ainutlaatuinen menetelmä vähentää mahdollisia sivuvaikutuksia ja mahdollistaa tehokkaammat hoidot.

  Optical - Vähemmän kipua

  Laitteen 5°C safiiri viilentää ihon pinnan, jolloin se vähentää epämukavaa tunnetta samalla kun valoimpulssi laukaistaan.

  Synergy - Tehokkaampi

  Valon ja radiofrekvenssin muodostama synergia. Valo lämmittää kohteen sisältäpäin samalla, kun radiofrekvenssi hakeutuu jo esilämmitetylle alueelle lämmittäen kohteen ulkoapäin. Tämä mahdollistaa pienemmän määrän käsittelykertoja ja voidaan käsitellä kaikenvärisiä karvoja.

  eStyle-karvanpoisto

  ELOS-teknologia (Electro Optical Synergy) on ainutlaatuinen, jopa niin ainutlaatuinen, että sen väitetään olevan tehokkain tapa poistaa karvoja. eStyle perustuu tutkittuun ja todistettuun menetelmään. Maailmanlaajuisen patentin omaava ELOS-teknologia perustuu kahden energiamuodon, valon ja radiofrekvenssin (RF) yhteisvaikutukseen. Valo on puhdas energialähde, jota on helppo hallita millisekuntitasolla ja sitä käytetään hoidettavan kohteen lämmittämiseen. Valon haittapuoli on, että se tarvitsee pigmenttiä muuttuakseen lämmöksi. Ilman pigmenttiä ei synny lämpöä eikä myöskään tuloksia. Pelkkä valoimpulssi toimii siis huonommin vaaleanruskeisiin karvoihin, joita on useimmilla skandinaavisilla naisilla ja miehillä.

  ELOS-teknologia toimii huomattavasti paremmin laajemmalle skaalalle erivärisiä karvoja radiofrekvenssin (RF) ja valon yhdistelmän ansiosta.

  Miten ELOS toimii karvanpoistossa?

  ELOS lähettää ensin hoidettavaan kohteeseen voimakkaan valoimpulssin (jopa 50 J/cm2), joka lämmittää karvassa olevan pigmentin. Samanaikaisesti kohdealueelle lähetetään radiofrekvenssiä (jopa 50cm3), joka hakeutuu esilämmitettyyn pigmenttiin karvassa. ELOKSEN avulla karva lämmitetään siis sekä sisä- että ulkopuolelta, mutta kuitenkin selektiivisesti, jotta ympäröivälle kudokselle ei aiheuteta vahinkoa. ELOS tunkeutuu myös syvemmälle dermikseen kuin perinteiset valoteknologiat. Tämä tekee ELOKSESTA ainutlaatuisen ja tehokkaan.

  Hoidon miellyttävyys

  "Lähes kivuton" on jo kulunut sanonta, mutta tässä tapauksessa se todella pitää paikkansa. Sisäänrakennettu käsittelypään jäähdytys laskee lämpötilan n. 5 asteeseen. Tämä auttaa vähentämään hoidosta aiheutuvaa tunnetta iholla. Ihon pinnan jäähdytys myös edesauttaa radiofrekvenssin hakeutumista mahdollisimman syvälle, jolloin hoidon teho myös paranee. Puhutaan kuitenkin pysyvästä karvanpoistosta, joten toki hoito tuntuu iholla nipistelystä poltteluun ihmisen sietokyvyn mukaan.

  Parempaa tekniikkaa kokemuksen avulla

  Ensimmäisen IPL:n kehittäjä Dr Shimon Eckhouse, on myös Syneronin perustaja. Hänen hallussaan on useita tärkeitä IPL-teknologiapatentteja USA:ssa. Vuonna 2000 hän esitteli ainutlaatuisen ELOS-teknologian, joka on saavuttanut maailmanlaajuisesti uskomatonta menestystä ainutlaatuisella teknologiallaan etenkin lääkärien keskuudessa.

  5000 lääkäriä maailmanlaajuisesti on valinnut menetelmän käyttöönsä ja yli 40 julkistettua tutkimusta on saatavana laitteiden kaikilta käyttöalueilta. • perhonen_mirror

  perhonen_mirror