logo


Metsätie 10, 15610 Lahti puh. 040 586 6358

perhonen


perhonen


ENNEN HOITOA

Huom!
Tarkista ennen hoitoa: hoidossa on huomioitava lääkitys niin hoitoa aloitettaessa kuin jatkokäsittelyissä. Oletko esim. antibiootti- tai muulla lääkekuurilla? Tietyt lääkkeet herkistävät valolle ja tällöin hoitoa ei voi tehdä, koska iho voi palaa myös valoimpulssihoidossa lääkkeen takia. Soita Yliopiston Apteekin neuvontanumeroon 0300 20200 tai katso heidän sivuiltaan www.yliopistonapteekki.fi, altistaako sinun lääkkeesi valolle. Tehokkaiden ja turvallisten hoitojen vuoksi kysymme lääkityksesi vielä allekirjoittamallasi esitietolomakkeella. Tällöin voimme myös tarkastaa lääkkeen vaikutukset yhdessä internetistä. Epäselvissä tapauksissa - jos et esimerkiksi muista lääkkeesi nimeä - emme tee hoitoa, koska emme voi ottaa riskiä emmekä halua sitä Sinullekaan siirtää.

Valmistaudu ennen hoitoa

Pari päivää ennen hoitoa Sinun kannattaa ajella karvat lyhyiksi, jolloin ne ovat hyvin esillä ja hoito on helppo keskittää halutulle karva-alueelle. Niitä ei saa poistaa vahalla tai nyppiä, sillä silloin valoimpulssihoito voidaan aloittaa aikaisintaan 3 viikon kuluttua vahauksesta/nyppimisestä. Älä ota solariumia tai aurinkoa kahteen viikkoon ennen valoimpulssihoitoa.

Kotihoito-ohjeet

Hoitokertojen välisenä aikana: hoitojen välissä huomioi, että vahapoisto tai nyppiminen ei ole järkevää, jotta mahdollisimman moni karva olisi karvankasvuvaiheessa uusintaan tullessasi ja jokainen hoitokerta olisi mahdollisimman tehokas. Ajaa tai leikata voit karvat kuitenkin vaikka päivittäin.

HUOMIOI muutamana seuraavana päivänä hoidon jälkeen:

  • suojaa käsitelty ihoalue huolellisesti auringolta viikon ajan vaatteilla tai vähintään 15 suojakertoimen aurinkovoiteella. Näin estät ihon palamisen ja pigmentoitumisen mahdollisuuden (ihosi on huomattavasti herkempi UV-säteilylle valoimpulssihoidon jäljiltä).
  • vältä saunomista samana iltana (lämpö ja hikoilu saattaa kihelmöidä iholla).
  • älä kuori käsiteltyä ihon aluetta kahteen päivään (iho on hiukan hellempi tänä aikana).
  • käsitelty ihoalue saattaa punoittaa hoidon jälkeen, hoida aluetta viilentäen (esim. viileillä pyyhkeillä).  • perhonen_mirror

    perhonen_mirror